FondaCake
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Volajte v čase(Po-Ne, 8-22 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 100 € a máte dopravu ZADARMO
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Tipy, rady, triky

Tipy, rady, triky

V cukrárskej výrobe FondaCake, používame najmodernejšie technológie, postupy a triky s ktorými vás budeme postupne oboznamovať.

Najnovšie články
Tipy, rady, triky
Zdobenie tort a dezertov je umenie. Tí, ktorí sa mu venujú, sa nazývajú cukrári a techniky, ktoré používajú, sa nazývajú "cukrárske umenie".
Tipy, rady, triky
Je veľmi dôležité rozlišovať aký tuk konzumujeme. Či už sa jedná o tuk živočíšny alebo rastlinný, celkový podiel konzumovaných živočíšnych tukov by nemal presiahnuť 30% podiel.
Tipy, rady, triky
V nasledujúcom článku vám predstavím jeden z najobľúbenejších syrov Mascarpone na prípravu cukrárenských dezertov.
Tipy, rady, triky
Pečenie korpusov na torty je pre väčšinu z vás nočnou morou. Rozhodli sme sa pre vás spísať pár trikov aby bolo pečenie zábavou a nie nočnou morou.
Článkov na stránku 51015
Sladké novinky do vášho e-mailu
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.
Najčítanejšie na blogu
Kde nás nájdete

Pri Strelnici 1

Bratislava - Trnávka, 82104

Kontakty
Logo
FondaCake
Katrinec Milan
Katrinec Milan
Volajte v čase(Po-Ne, 8-22 hod.)
@FondaCake s.r.o.