FondaCake
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Volajte v čase(Po-Ne, 8-22 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 100 € a máte dopravu ZADARMO
  1. Úvod
  2. Blog

Blog

Najnovšie články

Všeobecne o pečení zákuskov
Dezert je záverečným chodom každého jedla, ale nie vždy je to len o konzumácii niečoho sladkého. Aj keď ide o malú porciu, dezert vám môže poskytnúť dôležité živiny a vitamíny. Vo väčšine kultúr sú dezerty vyhradené na špeciálne príležitosti a nejedia sa každý deň.
Náš príbeh
14.11.2022
Náš príbeh
Ak chcete byť úspešným cukrárom, je dôležité mať nielen kreatívne nápady na nové dezerty a torty, ale aj vedieť, ako viesť podnik a držať krok s normami v odvetví. Je to jedno z najnáročnejších odvetví, v ktorom môže človek pracovať. Vyžaduje si dlhé hodiny, pozornosť k detailom a veľa trpezlivosti.
Tipy, rady, triky
Zdobenie tort a dezertov je umenie. Tí, ktorí sa mu venujú, sa nazývajú cukrári a techniky, ktoré používajú, sa nazývajú "cukrárske umenie".
Všeobecne o pečení zákuskov
Pri pečení tort a zákuskov sú možnosti takmer neobmedzené, avšak základným predpokladom kvalitných výrobkov je láska k remeslu, kvalitné suroviny a v neposlednom rade dodržiavanie postupov.
Tipy, rady, triky
Je veľmi dôležité rozlišovať aký tuk konzumujeme. Či už sa jedná o tuk živočíšny alebo rastlinný, celkový podiel konzumovaných živočíšnych tukov by nemal presiahnuť 30% podiel.
Sladké novinky do vášho e-mailu
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.
Najčítanejšie na blogu
Kde nás nájdete

Pri Strelnici 1

Bratislava - Trnávka, 82104

Kontakty
Logo
FondaCake
Katrinec Milan
Katrinec Milan
Volajte v čase(Po-Ne, 8-22 hod.)
@FondaCake s.r.o.