Bezlepkové Zákusky | Originálna chuť | FondaCake
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Volajte v čase(Po-Ne, 8-22 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 100 € a máte dopravu ZADARMO
  1. Úvod
  2. Zákusky
  3. Bezlepkové Zákusky

Bezlepkové Zákusky | Originálna chuť | FondaCake

Napečieme pre vás aj bezlepkové, bezlaktózové a dia zákusky a torty. Pre bližšie informácie nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0911214242 alebo emailom.

Najpredávanejšie
1.
Zákusok Gaštanový jazýček
Zákusok Gaštanový jazýček
Fonda Gastan Cake
na objednávku do 3 prac. dní
  • Bestseller
2,20 €
1,83 € bez DPH
Cena:
Chuť zákusku
Chuť zákusku
Zobrazujem 1-4 z 4
    Makrónky farebné - rôzne príchute
    0 hodnotenie
    2 €
    1,67 € bez DPH
    2 €
    1,67 € bez DPH
    na objednávku do 3 prac. dní
    ks
      Vianočné Čajové pečivo - bezlepkové 1000g
      0 hodnotenie
      36 €
      30 € bez DPH
      36 €
      30 € bez DPH
      vypredané
      • Bestseller
      Zákusok Gaštanový jazýček
      1 hodnotenie
      2,20 €
      1,83 € bez DPH
      2,20 €
      1,83 € bez DPH
      na objednávku do 3 prac. dní
      ks
      • .
      Zákusok Lanýžová Laskonka
      1 hodnotenie
      2 €
      1,67 € bez DPH
      2 €
      1,67 € bez DPH
      na objednávku do 3 prac. dní
      ks
      Produktov na stránku 204060

      Novinky z nášho blogu

      Dezerty a koláče z celého sveta
      Dezerty a koláče z celého sveta
      Dezert je záverečným chodom každého jedla, ale nie vždy je to len o konzumácii niečoho sladkého. Aj keď ide o malú porciu, dezert vám môže poskytnúť d... čítať celé
      Život cukrára v praxi
      14.11.2022 Náš príbeh
      Život cukrára v praxi
      Ak chcete byť úspešným cukrárom, je dôležité mať nielen kreatívne nápady na nové dezerty a torty, ale aj vedieť, ako viesť podnik a držať krok s norma... čítať celé
      Ako ozdobiť tortu, 5 techník zdobenia tort a dezertov, ktoré potrebujete poznať
      Ako ozdobiť tortu, 5 techník zdobenia tort a dezertov, ktoré potrebujete poznať
      Zdobenie tort a dezertov je umenie. Tí, ktorí sa mu venujú, sa nazývajú cukrári a techniky, ktoré používajú, sa nazývajú "cukrárske umenie". čítať celé
      Ako dosiahnuť kvalitu pri pečení zákuskov a tort
      Ako dosiahnuť kvalitu pri pečení zákuskov a tort
      Pri pečení tort a zákuskov sú možnosti takmer neobmedzené, avšak základným predpokladom kvalitných výrobkov je láska k remeslu, kvalitné suroviny a v ... čítať celé
      Sladké novinky do vášho e-mailu
      Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.
      Najčítanejšie na blogu
      Kde nás nájdete

      Pri Strelnici 1

      Bratislava - Trnávka, 82104

      Kontakty
      Logo
      FondaCake
      Katrinec Milan
      Katrinec Milan
      Volajte v čase(Po-Ne, 8-22 hod.)
      @FondaCake s.r.o.